Drobečková navigace

Úvod > Novinky > Starý za nový - Replacement program

Starý za nový - Replacement program



Starý za nový

Starý za nový

Nenechte si ujít ideální příležitost k výměně Vašeho starého centrálního vysavače jakékoliv značky za zcela nový vysavač Husky s unikátní zárukou 25 let! Máme pro Vás připravený výkupní bonus 5000,- Kč s DPH za Váš starý centrální vysavač při nákupu modelů Husky s 25ti letou zárukou. Výkupní bonus je možné využít i na všechny právě probíhající akce.

Jak to probíha?

  • Jednoduše proveďte objednávku vysavačového agregátu Husky Cyklon HLE na našem eshopu.
  • Nebo k nám přivezte váš stávajíci vysavačový agregát (je jedno jaké je značky, akce platí pro všechny vysavače) a my vám odečteme z ceny nákupu nového agregátu Husky částku 5000,- Kč s DPH.
  • Další možnost je si objednat výměnu naším technikem, který Vám doveze Vámi vybraný vysavač, převezme od Vás stávající centrální vysavač a odečte Vám slevu 5000,- Kč s DPH z ceny Vámi vybraného nového modelu vysavače Husky se zárukou 25 let.

Starý centrální vysavač zlikvidujeme na naše náklady.

 

U Husky nabízíme výkupní bonus 5000,- Kč za Váš stávající centrální vysavač jakékoliv značky, ať už se jedná o vysavače značky Husky, Duovac, Drainvac, Rehau, Duovac, Globovac, Beam, Allegro, Electrolux atd., funkční nebo i zcela nefunkční.

Neházejte Váš dosluhující centrální vysavač do šrotu! My Vám za něj dáme 5000,- Kč jako dotaci na nákup nového centrálního vysavače Husky se zárukou 25 let! Výměna starého za nový se týká nákupu jakéhokoliv vysavače Husky se zárukou 25 let, včetně právě probíhající akce.

Více informací ohledně možnosti výměny Vašeho centrálního vysavače v rámci akce "starý za nový" na infolince 800 139 076.

Akce platí do 31.3.2023

Související produkty


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů